onsdag 11 juni 2014

The last few days

Bjuder på lite snaps från den gångna veckan som innehöll bland annat lediga dagar hemhemma, familjen på besök till Vasa, sol och ljusa kvällar.

Här är vi med favorit Molly på upptäcktsfärd i skogen. Vi började varje morgon hemma med en lång prommis, så skönt. Längtar till dagen då jag kan skaffa en egen hund. 

Vi bilade upp med familjen. Rätt snabbt gick resan, och dessutom fick vi njuta av Köffis snägäre mat. 

Shorts väder. SÅ SKÖNT. Och så en fin ny väska från Italy. 

Strampens pull chicken burger. För förstås introducerade vi strampen till Karis-shakke. Och alla var nöjda och glada. God mat, kul sällskap, bara ben och ljus sommarnatt. 

När la familia sedan dragit hemåt igen, avnjöt vi med killen en utsökt lördagsmiddag. Fisk, nypotatis och tomat-mozzarella sallad. Och så ett eller två glas vitt. 

Sedan mötte vi upp med det här glada gänget och bytte ut det vita mot rött. Sedan blev det en hel kväll på Sky. Och efter den här helgen kan jag berätta att jag har badat i en jacuzzi i en nattklubb. Helvilt blev det. 

På söndagen njöt vi sedan av solen. Heldags häng på bryggan. Lunchpaus på Faros (så snyggt det var där, och gott!) och sedan soffhäng resten av kvällen. 


Älska dessa sommartider. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar