onsdag 20 november 2013

Thailand i sikte


Om mindre än två veckor, rättare sagt den 2 december, kommer jag och kärleken att sätta oss på planet mot varmare breddgrader. Destinationen blir Thailand, för fem veckor framåt. Fem veckor med sol, bad, kärlek, lite party och shopping samt avkoppling. Med rinkan på ryggen. Samtidigt som det känns så ofantligt roligt, känns det också lite skrämmande. Strunta i "kalenderlivet" där man styr av en hel del i vardagen, till att man själv får bestämma vad man gör under dagarna. Att bara bestämma sig för att endast ligga hela dagen med en bok i handen och inte göra något annat vettigt, den känslan liksom!


 Dessutom blir det första gången både för mig och för honom att vara borta hemifrån över julen. Så i år blir det ingen vit jul med snö och julmat. Istället blir det häng i bungalowen och bad i havet, men något mig emot precis. Dessutom kommer nästan hela familjen också att vara där och fira jul med oss. 




Hittills har vi planerat en del, bokat några hotell nätter och resten har vi helt enkelt bestämt att vi kollar upp på plats. Först ut blir det i alla fall Bangkok och Koh Chang. 


Men först innan vi drar iväg, ska en massa planeras och göras ännu, bl.a. en hel del i skolan, julmiddagar, packning, köpa sista grejerna, kopiera en massa samt planera det sista. Ifall ni har några tips på vad man absolut inte får/absolut ska missa, berätta gärna! Som sagt är vår resplan rätt öppen för de sista dagarna ännu. Så de här sista dagarna kommer att vara rätt fulla med planering och allt annat, men skall försöka kika in här ibland också. 

Bilderna: thailand 2008

2 kommentarer:

  1. Låter skoj! Hanna kommer ju att vara hela januari i Phuket, ska ni åka ditåt alls? :)

    SvaraRadera
  2. Jo de ska nog bli riktigt riktigt kul! Aaah, najjs! Tror faktiskt vi skippar Phuket den här gången, vi försöker undvika de värsta turisthålorna, och ö-hoppa istället. Men vem vet, kanske det blir en sväng dit ändå om vi är där nära!

    SvaraRadera