torsdag 8 december 2011

En tomhetskänsla som uppstått efter helgen.

Back to reality. Efter en så sjukt-underbart-bra årsfest helg var det svårt att stiga in tillbaka till vardagen, skolan och det normala livet... Ibland måste man ändå trots att man inte vill. Men det var lätt en av årets bästa helger, 3 dagar av fest, lycka, dans och leenden. Killens, hundarnas och tjejernas sällskap har dock lättat det lite iaf...



Vi började alltså firandet på fredagen, förfest hos Nea och sen iväg på sexy Xmas-tomtedisco till Fone. Det var minsann en helgalen och framför allt kul kväll (om vi bortser vitlöken då..)!



Efter att ha vaknat, var det bara att glömma att bli kvar i sängen... Nu var det dags för årsfest fixas (TACK underbara Yvonne för sminket och håret, du var sjuuukt duktig!!) och kl.16 började kalaset. Mingel i Hanken och finskjuts till Central där festen hölls. GT:n, oxfile, talet och sången till mannen, vin, vals och mingel.  Därefter var det jatkon på Cella och jatkonas jatkon hos J som gällde. Slutligen stupade jag i säng halv 9 tiden, trött men lycklig. Kunskap, glädje och så lite baileys!





På söndags morgonen var det bara att kriga sig upp ur sängen, kasta på nördbrillorna + pikén och släpa sig till Cella. Snabbt korkades första och festen var i full gång igen. Trots att hela kroppen kändes rätt mör, försökte vi bota det med fest på mäkken och på kina restaurangen. Och det hjälpte, vi var snabbt igång igen, förfest i Holvikirkko och dans på Hullu Pullo till klockan 3 tillsammans med alla festglada Hankeiter och Andrea. Helgen avslutade vi med en pizza och att lika trötta men lyckliga stupa i säng.


Ett stort tack till ALLA som gjort den här helgen till en av dom bästa och roligaste. Alla nya vänner, alla nya upplevelser - ja allt har varit helt sjukt roligt! TACKTACKTACK!  Och ett speciellt tack till dig, bara för att du är finast!


Ps. Nästan alla bilder är tagna av Freda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar